YCSG
YCSG

Contact

  Ziua fabuloasă a familiei la SIC Feszt

  Ziua fabuloasă a familiei la SIC Feszt

  🇷🇴

  În august 2019, SIC Feszt – Ziua Familiei, care este deja parte integrantă a festivalului, a fost foarte popular. Programul de sâmbătă a atras peste șase sute de familii. Umbra pădurilor din Băile Şugaş este un loc plăcut și confortabil pentru familii, unde, pe lângă cursurile de artizanat, muzica și basmele i-au invitat pe cei care doresc să se relaxeze.

  La sărbătoarea familiei organizată cu ocazia aniversării a 160 de ani de la nașterea lui Benedek Elek, a fost accentuată importanța creșterii copiilor și revenirea la valorile familiei. În timpul programului de o zi întreagă, în timp ce călătoreau Țara Basmului, copiii și chiar familiile au putut colecta mere din repetițiile din curte, împreună cu 27 de sesiuni interactive de dezvoltare, îndemânare, abilitate și abilitate.

  Éva Grüman, principalul organizator al Zilei Familiei, a subliniat importanța timpului de calitate petrecut jucând. Acum simt cu adevărat că evenimentul a devenit un program bine pus la punct pe care părinții și copiii sunt fericiți să îl viziteze.

  „Este de părere că am reușit să creăm un eveniment de-a lungul anilor care să umple un gol și care să țină cont de familii. Anul acesta, adulții au putut asculta spectacole interesante, urmând tendințele de astăzi, în parteneriat cu Şcoala Populară de Arte şi Meserii în timp ce cei mici au putut participa la diverse sesiuni de dezvoltare a competențelor sau jocuri, apropiindu-se și mai mult de activitatea marelui povestitor. ”